ЧЕТВРТАК, 18. 7. 2024 - 14:34

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак 18. јул


На програму Телевизије Храм у четвртак 18. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:


ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „У царство Божије ући ће само људи, нељуди остаће изван“.

У емисији „Бог и човек“, коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:12 часова, имаћете прилику да чујете разговор са вишестраним уметником, стоматологом, спортистом – протом Војом Билбијом.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Човеку свога убеђења о Светом Кипријану“.

Репортажу о другом дану летње призренске духовне школе можете погледати од 21:15 на програму Телевизије Храм.

Назив сутрашњег издања емисије „Православна веронаука“, које можете да погледате на нашем програму од 09:00 часова је „Васкрс“.

У емисији „Орнамент“, коју можете погледати 19. јула од 09:20 часова на програму Телевизије Храм, аутор Сњежана Орловић бавила се темом фрескописаца и њихових дела у српској уметности.
 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести