СРЕДА, 17. 7. 2024 - 14:20

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 17. јул


На програму Телевизије Храм у среду 17. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм


Интегрални снимак прошлогодишњег концерта „У славу царске породице Романов“, у коме су учествовали бројни извођачи српске и руске традиционалне и духовне музике, можете погледати на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Све почиње већ овде, и рај и пакао“.

О житијима Светих мученика горњокарловачких можете сазнати више у емисији „Српски дуг Христу“ од 20:25 часова на програму Телевизије Храм.

Емисија „Страдање Епархије горњокарловачке у Другом светском рату“ говори о свирепим злочинима почињеним над српским народом Епархије горњокарловачке од оснивања Независне Државе Хрватске. Емисију можете погледати на нашем програму од 20:37 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Инвалиду официру како Бог не допушта“.

Филм аутора Мире Лолић Мочевић „Ако те се сјетим једном само“, који говори о о животу Срба на Косову и Метохији - у енклавама, гету као и о прогону и обесправљености српског народа, можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

Назив сутрашњег издања емисије „Православна веронаука“, које можете да погледате на нашем програму од 09:00 часова је „Богослужбене књиге“.

У емисији „Орнамент“, коју можете погледати 18. јула од 09:20 часова на програму Телевизије Храм, аутор Сњежана Орловић бавила се темом боја и сликарских техника.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести