ЧЕТВРТАК, 5. 9. 2024 - 16:45

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак 05. септембар


На програму Телевизије Храм у четвртак 05. септембра можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Сваким радним даном од 17:30 до 19:00 часова можете пратити нашу колажну емисију „Мозаик". Интересантне госте, прилоге, поуке и пределе данас ће вам представити aутор данашњег издања емисије, Сава Самарџић

У данашњем издању емисије „Приче из незаборава“, аутор Сава Самрџић водиннас храм Пеображења Господњег у Београду, где је разговарао са протојерејем Драгишом Јоцићем. Поменуто издање емисије можете погледати на нашем програму од 19:00 часова.

Историчар уметности Сњежана Орловић у емисији „Заволех лепоту дома твог“ са својим гостима, најзначајнијим именима из области историје уметности, историје, књижевности и музике, води нас кроз историју српске црквене уметности, а у издању које данас можете погледати од 19:30 часова бавила се темом архитектуре 20. века.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:12 часова. Назив нове емисије је „Еванђеље истиче највећу вредност личности“.

Од 20:42 на програму Телевизије Храм можете погледати емисију „Најпознатије Богородичине иконе код Срба“ у којој ћете имати прилику да се боље упознате са историјом и значајем икона Мајке Божије.

Од 21:10 часова имаћете прилику да погледате руски документарни филмв"Два Андреја", који говори о Андреју Лемешоноку, духовнику манастирав Свете Јелисавете, и Андреју Логвинову, клирику костромског храма у име Светог апостола и јеванђелисте Јована Богослова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

ТВ Храм
ТВ Храм


 

Повезане вести

Најаве емисија