СРЕДА, 4. 9. 2024 - 14:38

Извор: TВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда, 4. септембар

На програму Телевизије Храм у среду 4. септембра можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Не пропустите информативну емисију Вести из Цркве у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.

На програму ТВ Храм сваким радним даном од 17.30 до 19.00 часова емитујемо нашу колаж емисију "Мозаик". Интересантне госте, прилоге, поуке и пределе данас ће вам представити водитељка Јана Окиљ.

У 19.30 часова препоручујемо да уз емисију Заволех лепоту дома Твојега обновите знање из српске црквене уметности. Тема данашње емисије је Књижевност 19. Века о којој је говорио професор емеритус др Душан Иванић, историчар и теоретичар књижевности.

Из дана у дан са Патријархом Павлом у којем одговарамо на питања из свакодневног живота емитујемо у 20.10 часова.  Данашња поука гласи: «Наши свети преци духовни су нам путоказ ка Царству Божијем»

У уторак, 3. септембра Његова Светост Патријарх српски Г. Порфирије отворио је изложбу “Светски савет цркава и Српска Православна Црква (1948-1991) у просторијама парохијског дома Богородичине цркве у Земуну. Репортажу са овог догађаја можете погледати у 20.15 часова.

У 20.45 часова вас водимо музиком кроз Немањићке задужбине. Данас можете уживати у кадровима 

На шесту годишњицу од упокојења академика Владете Јеротића Његово Преосвештенство Епископ топлички г. Петар, викар Патријарха српског служио је у цркви Ружици на Калемегдану парастос истакнутом научнику, лекару и бившем професору Богословског факултета. Извештај са парастоса погледајте у 21.10 часова. 

У 21.30 погледајте први део разговора са игуманом манастира Острог архимандритом Сергијем.

Будите уз Вашу Телевизију Храм! 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија