СРЕДА, 5. 6. 2024 - 12:58

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 05. јун

На програму Телевизије Храм у среду 05. јуна можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Са благословом Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија, у крипти Храма Светог Саве на Врачару 4. јуна 2024. године представљена је књига др Дарка Танасковића „Религија у друштву, култури и политици“. Више о овој теми доносимо вам у репортажи коју можете погледати на нашем
програму од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Трудећи се за своје духовно здравље помажемо свом народу“.

Назив новог издања емисије „Бит“, аутора Ненада Гугла, коју можете погледати од 20:30 часова је „Ради, моли се, веруј, воли“.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Доброј супрузи о мужу секташу“.

Гост новог издања емисије „Врлинослов“, аутора Слободана Стојковића, био је протојереј-ставрофор проф. др Владимир Ступар са којим смо разговарали о православном поимању брига, покушавши из православне перспективе да дамо одговор на питање - како победити животне бриге. Емисија „Врлинослов“ на програму Телевизије Храм од 21:15 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм


 

Повезане вести

Најаве емисија