ПОНЕДЕЉАК, 7. 10. 2024 - 09:58

Извор: TВ ХРАМ

Нова сезона на Храм телевизији

Храм, телевизија Српске Православне Цркве, од данас уводи програмске измене како би сви наши садржаји били доступни гледаоцима благовремено и поуздано, 24 часа сваког дана.


Јутарњи програм емитујемо уживо из студија на Врачару сваког радног јутра од 8 до 10 часова, са разговорима уживо о најважнијим темама за живот хришћана у савременом свету, репортажама о свим значајним црквеним догађајима, добром музиком, деловима емисије за децу и породицу, добротворним акцијама и причама из наших светиња.

Вести из Цркве гледајте на почетку сваког сата, током целог дана и ноћи, а шире дневно издање од 20 часова, сваког дана.

Наше наjгледаније емисије - Врлинослов, Бит, Вера и здравље, беседе архијереја, као и предавања угледних српских теолога и духовника, ходочашћа и путописе, пратите у вечерњим сатима, од 20:30 до после поноћи. Посебне термине сваког дана издвојили смо за просвету, науку и културу, духовну, националну и класичну музику, а део нашег програма биће и документарни филмови познатих аутора из Србије и других земаља.

За све вернике Српске Православне Цркве и гледаоце који бирају добре и корисне медијске садржаје, Храм остаје једини телевизијски канал који покрива потребе православних хришћана за важним информацијама, али и за поуздано квалитетним програмима за савремену породицу.

Подсећамо, Храм телевизију можете да гледате бесплатно на нашем веб порталу www.tvhram.rs , на МТС-у канал број 137, Супернова 37, преко локалних и регионалних кабловских оператера и више сателитских платформи, на нашем YouTube каналу и друштвеним мрежама.

Повезане вести

Вести