СУБОТА, 24. 8. 2024 - 13:48

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота, 24. август

На програму Телевизије Храм у суботу 24. августа можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм
  • Не пропустите информативну емисију Вести из Цркве у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.
  • О љубави се много говори, али мало зна, на питање шта је права љубав покушаће да нам објасни Ненад Гугл у емисији Бит коју можете погледати у 19.00 часова.
  • У 19.30 часова препоручујемо да уз емисију Заволех лепоту дома Твојега обновите знање из српске црквене уметности. Тема данашње емисије су Иконе и иконостаси 18. века о којима су говорили историчари уметности проф. др Александра Кучековић, проф. др Владимир Симић и др Љиљана Остојић.
  • Из дана у дан са Патријархом Павлом у којем одговарамо на питања из свакодневног живота емитујемо у 20.10 часова.  Данашња поука гласи: «Ко живи богоугодно помаже својом врлином свима око себе»
  • Разговор са професором Музичке академије Универзитета у Источном Сарајеву др Предрагом Ђоковићем можете погледати у 20.15 часова.
  • Поводом 20 година од упокојења једног од највољенијих српских стараца, старца Тадеја, Телевизија Храм је уз подршку Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама Министарства правде Републике Србије реализовала пројекат под називом Тајна мисли Старца Тадеја. Вечерас можете погледати у 21.10 часова репризну другу емисију серијала у којој је између осталих говорио Отац Пимен, игуман манастира Витовница.

Будите уз Вашу Телевизију Храм!

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести