ПЕТАК, 13. 9. 2024 - 16:19

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – петак 13. септембар

На програму Телевизије Храм у петак 13. септембра можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У последњем издању колажне емисије „Мозаик" за ову сезону ваш домаћин ће бити Сава Самарџић. Аутор ће вас провести од Суботице до Никшића, имаћете прилику да уживате у прилозима који су снимљени у Јасеновцу и Млаки. Такође, чућете бројне поуке Светих отаца и духовне музичке нумере. Емисија „Мозаик" на програму Телевизије Храм од 17:30 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:07 часова. Назив нове емисије је „Крст носити нама је суђено, ходити путем правде“.

Његова Светост Патријарх српски Г. Порфирије посетио је град Дрвар и храм Светог Саве и благословио бројни верни народ који га је дочекао заједно са архипастиром Епархије бихаћко-петровачке Преосвећеним Епископом бихаћко-петровачким Г. Сергијем. Обраћање Његове Светости окупљеном верном народу можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:10 часова.

Емисију „Јасеновац, сећање не сме да стане“, аутора Саве Самарџића, која говори о страшним злочинима почињеним над Српским народом у Другом светском рату можете погледати на нашем програму од 20:25 часова.

Приликом посете Епархији рашко-призренској екипа Телевизије Храм посетила је Дом културе у Грачаници. Више о овој теми у репортажи коју можете погледати на нашем програму од 21:10 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија