ПОНЕДЕЉАК, 12. 8. 2024 - 12:02

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Понедељак, 12. август

На програму Телевизије Храм у понедељак 12. августа можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

•    Не пропустите информативну емисију Вести из Цркве у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.
•    Не пропустите на програму ТВ Храм сваким радним даном од 17.30 до 19.00 часова нашу колаж емисију "Мозаик". Интересантне госте, прилоге, поуке и пределе данас ће вам представити водитељка Миланка Тешовић која је емисију посветила данашњем празнику, преподобној мати Ангелини Српској.
•    У 19.30 часова препоручујемо да уз емисију Заволех лепоту дома Твојега обновите знање из српске црквене уметности. Тема данашње емисије је Архитектура у периоду од 1322. до 1371. године.  
•    Из дана у дан са Патријархом Павлом у којем одговарамо на питања из свакодневног живота емитујемо у 20.10 часова.  Данашња поука гласи: «Косовски проблем није од јуче и неће се решити до сутра»
•    Наша света Црква данас молитвено прославља свету преподобну мати Ангелину Српску. Ова света и преподобна Ангелина беше кћи благочестивог и православног кнеза албанског Аријанита из елбасанског краја, а свастика славног Ђурђа Скендербега, супруга деспота Стефана Бранковића. Житије поменуте светитељке можете погледати у 20.15 часова.
•    Компилацију мисли светих Отаца из Добротољубља погледајте у 20.30 часова.
•    Поводом данашњег празника емитујемо документарни филм редитеља Ивице Видановића о преподобној мати Ангелини Српској у 21.10 часова. Филм је снимљен са благословом Његовог Високопреосвештенства Митрополита сремског Господина Василија, а улогу мати Ангелине глуми српска глумица Љиљана Благојевић.

Будите уз Вашу Телевизију Храм!

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија