СУБОТА, 14. 9. 2024 - 15:16

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – субота 14. септембар

На програму Телевизије Храм у суботу 14. септембра можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Сваки нови дан започнимо молитвом Богу“.

Поводом обележавања значајног јубилеја - 580 година манастира Рмањ у Мартин Броду Његова Светост Патријарх српски Г. Порфирије служио је свету архијерејску Литургију у овој светињи. Беседу Његове Светости погледајте од 20:15 часова, а беседу Његовог Преосвештенства Епископа бихаћко-петровачког Г. Сергија од 20:35 часова.

О најзначајним православним вестима широм света сазнајте у новој информативној емисији „Свет павославља“ коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:30 часова.

Његово Преосвештенство Епископ новобрдски Г. Иларион, викар Патријарха српског, служио је свету архијерејску Литургију у Храму Светог Саве на Врачару. После свете Литургије служен је молебан за почетак нове школске године. Више о овој теми у репортажи коју можете погледати на нашем програму од 20:45 часова.

Српски народ је током векова створио дела од изузетног културног значаја, а нека од њих налазе се на УНЕСКО-вој листи светске баштине. Уметничка дела имају велику улогу у очувању идентитета српског народа, и остављају најлепши траг нашег постојања. Прва епизода серијала „Српска баштина“ на програму Телевизије Храм од 21:10 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија