ЧЕТВРТАК, 29. 8. 2024 - 15:20

Извор: TВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак, 29. август

На програму Телевизије Храм у четвртак 29. августа можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Не пропустите информативну емисију Вести из Цркве у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.

На програму ТВ Храм сваким радним даном од 17.30 до 19.00 часова емитујемо нашу колаж емисију "Мозаик". Интересантне госте, прилоге, поуке и пределе данас ће вам представити водитељ Сава Самарџић.

У 19.30 часова препоручујемо да уз емисију Заволех лепоту дома Твојега обновите знање из српске црквене уметности. Тема данашње емисије је књижевност 18. века о којој су говориле историчари књижевности проф. др Маја Анђелковић и проф. др Наташа Половина.

Из дана у дан са Патријархом Павлом у којем одговарамо на питања из свакодневног живота емитујемо у 20.10 часова.  Данашња поука гласи: «Хришћани треба да се боре против бахатости у себи и другима»

Беседу у целости Његовог Преосвештенства Епископа новобрдски г. Илариона, викара Патријарха српског, коју је произнео данас 29. августа на светој архијерејској Литургији у храму Нерукотвореног Лика Господњег у селу Зуце поводом храмовне славе можете погледати у 20.15 часова. 

Репортажу о промоцији књиге "Свети Иларион Кијевски слово о закону и благодати" која је одржана у недељу 25. августа у Светосавској сали Храма Свете Петке у Сручину погледајте у 20.35 часова. 

Житије светог Јевстатија и светог Рафаила Банатског можете погледати у 20.45 часова.  

Будите уз Вашу Телевизију Храм! 

ТВ Храм
ТВ Храм
Tekst potpisa
ТВ Храм
Tekst potpisa
ТВ Храм
Tekst potpisa
ТВ Храм
Tekst potpisa
ТВ Храм
Tekst potpisa

Повезане вести

Најаве емисија