СУБОТА, 3. 8. 2024 - 13:07

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота 3. август

На програму Телевизије Храм у суботу 3. августа можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм


У данашњем издању путописно-документарне емисије „Тамо далеко“, аутора Мире Лолић Мочевић а у продукцији Радио Телевизије Републике Српске, имаћете прилику да сазнате нешто више о највећем језеру Балканског полуострва – Скадарском језеру. Поменуто издање емисије можете погледати
на нашем програму од 15:30 часова.

Аутор емисије „Бит“, Ненад Гугл, у данашњем издању емисије коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 19:00 часова, говорио је о књизи „Пророк“ аутора Халила Џубрана.

Историчар уметности Сњежана Орловић у емисији „Заволех лепоту дома твог“ са својим гостима, најзначајнијим именима из области историје уметности, историје, књижевности и музике, води нас кроз историју српске црквене уметности, а у издању које данас можете погледати од 19:27 часова бавиће се темом примењене уметности у доба Мрњавчевића.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Људи вером у Бога постају светлост свету“.

Разговор са Његовим Високореосвештенством Митрополитом зворничко-тузланским г. Фотијем о старцу Тадеју, у оквиру серијала "Тајна мисли старца Тадеја“ можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:10 часова.

Ново издање емисије „Музиком кроз Немањићке задужбине“ можете погледати на програму телевизије Храм од 21:50 часова. У овом издању емисије водимо вас у манастир Жичу.
 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија