ПОНЕДЕЉАК, 29. 7. 2024 - 14:27

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – понедељак 29. јул

На програму Телевизије Храм у понедељак 29. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

Од 16:00 часова на нашем програму можете погледати интегрални снимак концерта хорова храма Светог Симеона Мироточивог у Београду.

У данашњем издању емисије „Стан` Неретво“, аутора Мире Лолић Мочевић а у продукцији Радио Телевизије Републике Српске, имаћете прилику да чујете сведочење Слободана Бенђе, тешке и драматичне ситуације кроз које је прошао у задњем отаџбинском рату као дванаестогодишњи дечак. Емисија „Стан` Неретво“ на програму Телевизије Храм од 17:10 часова.

Разговор са монахом Лазаром, сабратом обитељи манастира Горњак, који се налази у Епархији браничевској, имаћете прилику да погледате од 19:00 часова у емисији „Приче из незаборава“, аутора Саве Самарџића.

Историчар уметности Сњежана Орловић у емисији „Заволех лепоту дома Твога“ са својим гостима, најзначајнијим именима из области историје уметности, историје, књижевности и музике, води нас кроз историју српске црквене уметности, а у издању које данас можете погледати од 19:28 часова бавиће се темом најстаријих икона и иконостаса.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Нека је слава Богу што носимо Његов крст као православни Срби“.

Разговор са архимандритом Серафимом, настојатељем манастира Слепче, имаћете прилику да погледате у емисији „Не може дух овог света против Христа“ од 21:10 часова.

Назив сутрашњег издања емисије „Православна веронаука“, које можете да погледате на нашем програму од 09:00 часова је „О божанственој литургији“.

У емисији „Орнамент“, коју можете погледати 30. јула од 09:20 часова на програму Телевизије Храм, аутор Сњежана Орловић бавила се темом употребе метала у српској уметности.

Будите уз вашу Телевизију Храм!

Повезане вести

Најаве емисија