ПЕТАК, 26. 7. 2024 - 13:15

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – петак 26. јул

На програму Телевизије Храм у петак 26. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

На дан када наша Света Црква молитвено прославља празник Сабор Светог Архангела Гаврила, у Архиепископији београдско-карловачкој служене су Свете Архијерејске Литургије. Више о овој теми можете погледати у емисији "Богослужење" од 17:45 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Љубав према свом народу не искључује друге народе“.

Обитељ Светоархангелског манастира у Ковиљу прославила је своју славу, Сабор Светог Архангела Гаврила. Светом архијерејском Литургијом началствовао је Његова Светост Патријарх српски Г. Порфирије чију беседу у можете погледати у емисији „Реч Патријарха“ од 20:17 часова.

На празник Свете Богородице Тројеручице, Његова Светост Патријарх српски Г. Порфирије, посетио је Епархију банатску и том приликом освештао новоподинути храм посвећен Икони Пресвете Богородице Тројеручице у манастиру Средиште. Опширније о овој теми у репортажи коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:40 часова.

Од 21:15 часова немојте пропустити интегрални снимак промоције књиге "Посланице и беседе патријарха Варнаве" која је одржана у крипти храма Светог Саве на Врачару.

У емисији „Поглед у вечност“, коју можете погледати 27. јула од 11:00 часова, имаћете прилику да чујете разговор са јеромонахом Силуаном са Свете Горе.

Будите уз вашу Телевизију Храм!

Повезане вести

Најаве емисија