ЧЕТВРТАК, 25. 7. 2024 - 15:00

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – четвртак 25. јул

На програму Телевизије Храм у четвртак 25. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Шта је хришћанство дало свету и историји“.

Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије осветио је новоподигнути храм посвећен Икони Пресвете Богородице Тројеручице у манастиру Средиште. Беседу Његове Светости са Свете Литургије у манастиру можете погледати у емисији „Реч Патријарха“ од 20:15 часова.

У данашњем издању документарног серијала „Пут слободе“, аутора Мире Лолић Мочевић а у продукцији Радио Телевизије Републике Српске, имаћете прилику да се упознате са животом и страдањем Гаврила Принципа. Поменуто издање можете погледати од 20:30 часова.

Документарни филм „Сила се Божија у немоћи показује“, ауторке Јелене Мићић, који је Телевизији Храм уступио Студио Б, посвећен руској светитељки Светој Преподобномученици Марији Гатчинској можете погледати на нашем програму од 21:15 часова.

Назив сутрашњег издања емисије „Православна веронаука“, које можете да погледате на нашем програму од 09:00 часова је „Јутарње богослужење“.

У емисији „Орнамент“, коју можете погледати 26. јула од 09:20 часова на програму Телевизије Храм, аутор Сњежана Орловић бавила се темом српских дуборезаца и њихових дела.

Будите уз вашу Телевизију Храм.

Повезане вести

Најаве емисија