УТОРАК, 23. 7. 2024 - 15:23

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм - Уторак, 23. јул

На програму Телевизије Храм у уторак 23. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

Разговор са Сергејем Владимировичем Куд-Сверчковим, космонаутом руске космичке агенције, можете да погледате у емисији „Око науке“ од 18:00 часова.

Тв Храм

У данашњем издању емисије „Приче из незаборава“, аутор Сава Самарџић посетио је манастир Рачу и разговарао са настојатељем манастира, протосинђелом Германом. Поменуто издање емисије можете погледати на програму Телевизије Храм од 19:00 часова.

Тв Храм

О српском музичком стваралаштву у периоду од 1282. до 1371. године можете да сазнате више у емисији „Заволех лепоту дома Твога“ од 19:30 часова.

Тв Храм

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Тв Храм

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Ништа није изгубљено док не буде изгубљено“.

Тв Храм

У емисији „Србија памти“ бавили смо се темом покрета отпора у Другом светском рату. Емисија „Србија памти“ на прораму Телевизије Храм од 20:20 часова.

Тв Храм

Назив сутрашњег издања емисије „Православна веронаука“, које можете да погледате на нашем програму од 09:00 часова је „Богослужења Православне цркве“.

Тв Храм

У емисији „Орнамент“, коју можете погледати 24. јула од 09:20 часова на програму Телевизије Храм, аутор Сњежана Орловић бавила се темом српских цркава брвнара.

Тв Храм

Повезане вести

Најаве емисија