НЕДЕЉА, 21. 7. 2024 - 14:57

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Недеља, 21. јул

На програму Телевизије Храм у недељу 21. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

На дан када наша Света Црква прославља празник Светог великомученика Прокопија, у Архиепископији београдско-карловачкој служене су Свете Архијерејске Литургије. Више о овој теми можете погледати у емисији "Богослужење" од 17:45 часова.

Тв Храм

 

Јеромонах Сергије био је наш саговорник у емисији „Врлинослов“ у којој смо покушали да дамо одговор, из православне перспективе, на питање шта је душевни мир и како доћи до њега. Поменуто издање емисије „Врлинослов“ можете погледати на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

Тв Храм

 

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Тв Храм

 

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:20 часова. Назив нове емисије је „Молитву вршити као дужност, а онда ће доћи и умиљење“.

Тв Храм

 

Свету Архијерејску Литургију у храму посвећеном Светом великомученику Прокопију на гробљу Орловача служио је Његово Преосвештенство Епископ новобрдски Господин Иларион. Беседу Његовог Преосвештенства можете погледати у емисији „Реч Архијереја“ од 20:22 часова.

Тв Храм

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Једном комунисти о Богу и боговима“.

Тв Храм

Документарни филм “Пламени језици Љесковог Дуба”, аутора Небојше Колака, који говори о стравичном злочину који су 29. јуна 1943. године у селу Љесков Дуб починиле усташе уз подршку злогласне седме јединице Принц Еуген. Овај документарни рађен је у продукцији „СФ11“.  “Пламени језици Љесковог Дуба” на програму Телевизије Храм од 21:25 часова.

Тв Храм

 

Назив сутрашњег издања емисије „Православна веронаука“, које можете да погледате на нашем програму од 09:00 часова је „О свештеним лицима“.

Тв Храм

 

У емисији „Орнамент“, коју можете погледати 22. јула од 09:20 часова на програму Телевизије Храм, аутор Сњежана Орловић бавила се темом српских иконописаца и њихових дела.

Тв Храм

 

Повезане вести

Најаве емисија