ЧЕТВРТАК, 27. 6. 2024 - 14:34

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак, 27. јун

У 18 ч - емисија Разговорник нам увек доноси интересантне приче са гостима, данас разговарамо са Зораном Вучетићом о малој школи ,,Бранко Радунковић – воља чини чуда“. У другом делу песме гошћа је Катарина Богдановић, вокални солиста са којом разговарамо о дирљивој песми ,,Звоне звона“.

ТВ Храм

Не пропустите Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

У 20: 10 ч  можете погледати поуке Патијарха Павла o томе да оно што од нас зависи јесте како ћемо се понашати у невољама.

ТВ Храм

20:20 ч – поводом упокојења схимонаха Симеона, каруљског испосника и сабрата Велике Лавре, обавештавамо гледаоце да на програму Телевизије Храм 27. јуна у 20:20 ч ће бити премијерно емитован разговор са оцем Симеоном под називом ,,Молимо се увек и на сваком месту“ који је снимљен током васкршњих дана 2024. године.

21: 10 ч - Мисионарско писмо Светог Владике Николаја Велимировића доноси нам нову душекорисну причу.  

21: 15 ч – ,,Српска разгледница из Америке“ доноси нам причу о донаторском ручку за Камп у Новој Грачаници, као и разговор са Душаном Борковићем аутомобилским шампионом.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија