СУБОТА, 8. 6. 2024 - 16:07

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота 08. јун

На програму Телевизије Храм у суботу 08. јуна можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм


Интегрални снимак предавања „Млади у цркви“, протојереја-ставрофора проф. др Милоша Весина, можете погледати на нашем програму од 17:30 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:05 часова. Назив нове емисије је „Будућност је да на Косову и Метохији живимо заједно“.

Први свесрпски сабор под називом "Један народ, један сабор - Србија и Српска" почео је молебном у који је у Храму Светог Саве у Београду служио Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије. Беседу Његове Светости можете погледати у емисији „Реч Патријарха“ од 20:07 часова а више информација о сабору доносимо вам у репортажи коју можете погледати од 20:20 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:05 часова. Назив нове емисије је „Тежаку Миловану М. о јефтиној књизи“.

Тема новог издања емисије „Заволех лепоту дома Твога“, коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:10 часова, је „Српска црквена уметност и уметници данас“.

Репортажу о централној манифестацији сверспког сабора можете погледати на нашем програму од 21:55 часова.
 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија