НЕДЕЉА, 2. 6. 2024 - 12:40

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Недеља 02. јун

На програму Телевизије Храм у недељу 2. јуна можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

XXII дечија смотра фолклора „У сусрет Видовдану“ одржана је у манастиру Светих Архангела на Косову и Метохији. Интегрални снимак смотре можете погледати на нашем програму од 19:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Држати се и у миру и у рату науке Господа Исуса Христа“.

Његово Преосвештенство Епископ хвостански г. Алексеј, викар Патријарха српског г. Порфирија, служио је у недељу 2. јуна свету архијерејску Литургију у цркви Светих апостола Петра и Павла у Котежу. Беседу Његовог Преосвештенства можете погледати у емисији „Реч Архијереја“ од 20:17
часова.

  „Имајмо наду, да се не устрашимо“ наслов је нове емисије „Приче из незаборава“ коју можете погледати на нашем програму од 20:30 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:15 часова. Назив нове емисије је „Старцу Јоксиму Б. О истини и дисциплини“.

У новом издању емисије „25 година од НАТО напада на Србију“ бавићемо се темом Кумановског споразума. Емисија на нашем програму од 21:20 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија