СРЕДА, 14. 8. 2024 - 13:07

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда 14. август

На програму Телевизије Храм у среду 14. августа можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм


Интегрални снимак трибине под називом „Бити шампион или просечан, разлика је у..“ у којој је учествовао ултрамаратонац Јовица Спајић можете погледати на програму Телевизије Храм од 16:25 часова.

Сваким радним даном од 17:30 до 19:00 часова можете пратити нашу колажну емисију „Мозаик". Аутор данашњег издања емисије, Сава Самарџић, посетио је манастир Тумане у сусрет празника Преподобног Зосима и Јакова Туманског и разговарао са архимандритом Димитријем, игуманом ове
светиње, као и са братијом манастира. Такође, имаћете прилику да чујете поуке светитеља, да уживате у музичким нумерама и кратким причама које смо за вас припремили.

У данашњем издању емисије „Приче из незаборава“, аутор Сава Самарџић води нас у Епархију браничевску и упознаје нас са историјом манастира Миљково. Поменуто издање емисије можете погледати на нашем програму од 19:00 часова.

Историчар уметности Сњежана Орловић у емисији „Заволех лепоту дома твог“ са својим гостима, најзначајнијим именима из области историје уметности, историје, књижевности и музике, води нас кроз историју српске црквене уметности, а у издању које данас можете погледати од 19:30 часова бавила се темом фреско-сликарства за време владивина породица Лазаревић и Бранковић.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Пут Божији није лак, али је једини спасоносан “.

Манастир Светог Николе у Бањи код Прибоја налази се у Епархији милешевској, а јереј Ненад Тешић парох бањски говорио нам је о његовој историји и значају. Више о овој теми на програму Телевизије Храм од 20:30 часова.

У данашњем издању емисије „Музиком кроз Немањићке задужбине“ водимо вас у манастир Високи Дечани. Поменуто издање емисије можете погледати на  нашем програму од 20:50 часова.

У емисији „Тајна је у смирењу“ имаћете прилику да погледате разговор са Његовим Високопреосвештенством Митрополитом Месогеје и Лавреотике Г. Николајем можете погледати на програму Телевизије Храм од 21:10 часова.
 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија