ПЕТАК, 2. 8. 2024 - 14:41

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Петак, 2. август

На програму Телевизије Храм у петак 2. августа можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм
  • Не пропустите информативну емисију Вести из Цркве у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.
  • Не пропустите на програму ТВ Храм сваким радним даном од 17.30 до 19.00 часова нашу колаж емисију "Мозаик". Интересантне госте, прилоге, поуке и пределе данас ће вам представити водитељка Миланка Тешовић.
  • Екипа телевизије Храм је са благословом Његовог Високопреосвештенства Архиепископа и Митрополита крушевачког Господина Давида, посетила Епархију крушевачку и снимила серијал о граду Крушевцу. Протојереј-ставрофор Драги Вешковић био је наш домаћин који нам је представио овај царски град. Емисију погледајте у 19.00 часова.
  • Из дана у дан са Патријархом Павлом у којем одговарамо на питања из свакодневног живота емитујемо у 20.10 часова.  Данашња поука гласи: «Веру сведочити и речима и животом»
  • Храм светог пророка Илије у Мирјеву данас је прославио храмовну славу. Тим поводом свету архијерејску Литургију служио је Његово Преосвештенство Епископ јегарски и изабрани Епископ лондонски и великобританско-ирски Г. Нектарије. Беседу у целости Преосвећеног Епископа погледајте у 20.17 часова.
  • У 20.50 часова вас водимо Музиком кроз Немањићке задужбине. Данас вам представљамо манастир Студеницу.
  • Његово Преосвештенство Епископ јегарски и изабрани Епископ лондонски и великобританско-ирски Г. Нектарије благословио је  у Храму Светог Саве на Врачару децу са Косова и Метохије. Репортажу о овом радосном сусрету погледајте у 21.15 часова.

Будите уз Вашу Телевизију Храм!

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија