УТОРАК, 30. 7. 2024 - 14:21

Извор: TВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 30. јул

На програму Телевизије Храм у уторак 30. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Интегрални снимак предавања јеромонаха Рафаила са називом „Имамо име“, одржаног у Храму Светог Саве у Београду, имаћете прилику да погледате на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

Други део разговора са монахом Лазаром, сабратом обитељи манастира Горњак, који се налази у Епархији браничевској, имаћете прилику да погледате од 19:00 часова у емисији „Приче из незаборава“, аутора Саве Самарџића.

Историчар уметности Сњежана Орловић у емисији „Заволех лепоту дома твог“ са својим гостима, најзначајнијим именима из области историје уметности, историје, књижевности и музике, води нас кроз историју српске црквене уметности, а у издању које данас можете погледати од 19:20 часова бавиће се темом ризница и библиотека у доба краља Милутина.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Пресвета Богородица је дјева пре и после рођења Христовог“.

Назив данашњег издања емисије „Србија памти“ је „Крвави октобар“. Аутор Сава Самарџић бавио се темом свирепих злочина која су почињена над српским народом 1941. године. Поменуто издање можете погледати на нашем програму од 20:30 часова.

У емисији „Тајна је у смирењу“ имаћете прилику да погледате разговор са Његовим Високопреосвештенством Митрополитом Месогеје и Лавреотике Николајем (Хаџиниколауом). Емисија „Тајна је у смирењу“ на програму Телевизије Храм од 21:10 часова.

Назив сутрашњег издања емисије „Православна веронаука“, које можете да погледате на нашем програму од 09:00 часова је „О божанственој литургији – литургија верних“.

У емисији „Орнамент“, коју можете погледати 31. јула од 09:20 часова на програму Телевизије Храм, аутор Сњежана Орловић бавила се темом златара и њихових дела у црквеној уметности.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија