ПЕТАК, 19. 7. 2024 - 14:30

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – петак 19. јул

На програму Телевизије Храм у петак 19. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

Интегрални снимак првог дела другог „Етно фестивала Рошер“, у ком су учествовали бројни извођачи традиционалне музике, можете погледати на програму Телевизије Храм од 16:00 часова.

У емисији „Љубав уткана у светињу“, у продукцији Радио Телевизије Републике Српске,  аутор емисије Мира Лолић Мочевић разговарала је са историчарем уметности Сњежаном Орловић о историји манастира Крупа. Емисија „Љубав уткана у светињу“ на програму Телевизије Храм од 17:30 часова.

У емисији „Заволех лепоту дома Твога“, аутор Сњежана Орловић, са својим саговорницима говорила је о фрескама и црквеној уметности у време краља Милутина. Поменуту емисију можете погледати на програму Телевизије Храм од 19:30 часова

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:15 часова. Назив нове емисије је „Да будемо у сваком часу спремни за долазак Господњи“.

У новом издању емисије „Српски дуг Христу“, који можете погледати на нашем програму од 20:17 часова, имаћете прилику да сазнате више о житијима Светих новомученика дабробосанских и милешевских и мученика миљевинских.

Будите уз вашу Телевизију Храм!

Повезане вести

Најаве емисија