ЧЕТВРТАК, 11. 7. 2024 - 14:17

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак 11. јул

На програму Телевизије Храм у четвртак 11. јула можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

 

Први део емисије „Подрињска сећања“, аутора Мире Лолић Мочевић, можете погледати од 16:00 часова на програму Телевизије Храм. Емисија говори о свирепим злочинима почињеним над српским народом у току Другог светског рата на подручју Подриња.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Угледати се на претке у вери, верности, трпљењу“.

О зверском злочину почињеном 1992. године у Коњицу над браћом Голубовић, дечацима Петром и Павлом можете сазнати више у емисији „Живот вјечни“, у продукцији Радио Телевизије Републике Српске. Емисија „Живот вјечни“ на програму Телевизије Храм 20:30 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Богаташу који не уме да опрости“.

Назив сутрашњег издања емисије „Православна веронаука“, које можете да погледате на нашем програму од 09:00 часова је „Храм“.

У емисији „Орнамент“, коју можете погледати 12. јула од 09:20 часова на програму Телевизије Храм, аутор Сњежана Орловић бавила се темом храмова и градитеља у српској уметности.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија