СУБОТА, 21. 9. 2024 - 16:26

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Субота 21. септембар

На програму Телевизије Храм у суботу 21. септембра можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм
Свечани чин наречења архимандрита Пајсија за изабраног Епископа диоклијског, викара Митрополита црногорско-приморског г. Јоаникија уживо од 18 часова на ТВ Храм
 


На празник Рођења Пресвете Богородице-Малу Госпојну служене су свете архијерејске Литургије у храмовима Архиепископије београдско-карловачке. Више о овој теми у емисији „Богослужење“ коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 17:45 часова.

Пренос уживо свечаног чина наречења архимандрита Пајсија за изабраног Епископа диоклијског, викара Митрополита црногорско-приморског Г. Јоаникија, који ће се обавити у Саборном храму Светог архангела Михаила, можете пратити на нашем програму од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:20 часова. Назив нове емисије је „Главне одлике православне вере“.

Његова Светост Патријарх српски Г. Порфирије служио је свету архијерејску Литургију на празник Рођења Пресвете Богородице-Малу Госпојну 21. септембра 2024. године у Храму Светог Саве на Врачару. Беседу Свјатејшег Патријарха можете погледати на нашем програму од 20:22 часова.

Од 21:20 часова, на каналу Телевизије Храм, можете погледати другу епизоду серијала Српска баштина, под насловом Археолошка налазишта.
 

ТВ Храм
ТВ Храм

 
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија