СРЕДА, 18. 9. 2024 - 16:35

Извор: TВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – среда 18. септембар

На програму Телевизије Храм у среду 18. септембра можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

У данашњем издању емисије „Разговорник“, коју можете погледати на програму Телевизије Храм од 18:00 часова, аутор Сава Самарџић разговарао је са аутором монографије „Пет огњишта далматинских колониста“ Милошем Мељанцем.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Хришћани – стадо малено“.

Вашој пажњи препоручујемо прцу епизоду серијала ,,Само је једно потребно“. Серијал има за циљ да на сликовит начин казује причу о Божијим заповестима које се сливају у једну основну и најпотребнију –љубав. Поменуто издање можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:15 часова.

У новом издању емисије „Бит“, коју можете погледати на нашем програму од 20:30 часова, аутор Ненад Гугл говорио је о 22. псалму.

Гост новог издања емисије „Врлинослов“ био је јеромонах Рафаило, игуман манастира Подмаине, са којим смо разговарали о православном погледу на праштање. Емисија „Врлинослов“ на програму Телевизије Храм од 21:10 часова.
 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија