ПОНЕДЕЉАК, 5. 8. 2024 - 14:06

Извор: TВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Понедељак, 5. август

На програму Телевизије Храм у понедељак 5. августа можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Не пропустите информативну емисију Вести из Цркве у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.

Не пропустите на програму ТВ Храм сваким радним даном од 17.30 до 19.00 часова нашу колаж емисију "Мозаик". Интересантне госте, прилоге, поуке и пределе данас ће вам представити водитељка Јана Окиљ.

У данашњој емисији Приче из незаборава доносимо вам причу о манастиру светог апостола и јеванђелиста Луке у Бошњану у којој је говорио Његово Преосвештенство Епископ хвостански Господин Алексеј. Емисију можете погледати у 19.00 часова. 

У 19.30 часова представићемо вам архитектуру у време Лазаревића и Бранковића. На ову тему говорили су проф.др Радивој Радић, историчар, др Јасмина Ћирић, историчар уметности и др Небојша Станковић, архитекта и историчар уметности.

Из дана у дан са Патријархом Павлом у којем одговарамо на питања из свакодневног живота емитујемо у 20.15 часова.  Данашња поука гласи: «Гордост је извор сваког греха, а смирење – мајка сваке врлине»

Пребиловци, симбол страдања и мучеништва српског народа. Последњи сведок пребиловачког страдања Павле Булут испричао је шта је српски народ доживео 1941. Године. Разоговор можете погледати у 20.17 часова.

Добитник похвалнице свети Прокопије за неизмеран допринос црквеној заједници Ненад Гиздавић испричаће вам своју животну причу у 21.30 часова. 

Будите уз Вашу Телевизију Храм! 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија