ПЕТАК, 15. 3. 2024 - 16:40

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Петак 15. март


Од 16:30 часова на програму Телевизије Храм можете погледати први део гусларске вечери под називом „Гусле гуде којекуде“, одржане у Културном центру „Чукарица“.

ТВ Храм


У новом изадњу емисије „Разговорник“ разговарали смо са јерејем др Александром Прашчевићем о историји, његовом сећању живота на Косову и Метохији, новој књизи и истраживачком раду под именом „Односи православних хришћана и муслимана у Босни и Херцеговини у Другом
светском рату.“ Емисија „Разговорник“ на програму Телевизије Храм од 18:00 часова.

Информативну емисију „Вести из цркве“, у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Поуке Светих Отаца из „Добротољубља“ можете погледати од 20:10 часова. Назив нове емисије је „Чувајте се лењости, у њој је семе пропасти“.

У новом издању емисије „Српски дуг Христу“ сазнајте нешто више о житију највољеније српске царице Милице. Емисија „Српски дуг Христу“ на програму Телевизије Храм од  20:12 часова.

Емисију „Мисионарска писма Светог Владике Николаја“ можете погледати од 21:10 часова. Назив нове емисије је „Госпођи Ј. О страдању необјашњивом“.

У организацији Српске Православна Цркве и Матице српске 14. марта 2024. године у Народној библиотеци Србије одржан је научни скуп „Правни аспекти и последице Закона о родној равноправности“ који се бавио правним аспектима и последицама примене Закона. Причу о овом догађају доносимо вам у репортажи од 21:15 часова.
 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

 
ТВ Храм

Повезане вести

Вести