НЕДЕЉА, 28. 4. 2024 - 17:05

Извор: TВ Храм

Епископ Петар освештао славске дарове поводом крсне славе Православног пастирско-саветодавног центра Архиепископије београдско-карловачке

Његово Преосвештенство Епископ топлички г. Петар јe на празник Цвети, 28. априла 2024. године, освештао славске дарове које су поводом крсне славе, 27. годину за редом, припремили сарадници Православног пастирско-саветодавног центра Архиепископије београдско-карловачке СПЦ.

ТВ Храм

После молитве за садашње и почивше сараднике и трудбенике у овом Центру, Владика Петар је благословио сабране и у свом пригодном слову нагласио: „Љубав јесте жртвовање и Крст јесте жртвовање и помагати ономе ко нема, помоћи њему, волети га, наћи му се, бити му утеха, то је својеврсно заиста успињање свога Крста на Голготу.“

Директор Центра, протојереј-ставрофор Петар Лукић захвалио је свим сарадницима, пријатељима и добротворима на времену које издвајају, труду и љубави и домаћинима овогодишње Славе, господину Луки Матићу и господину Ђорђу Младеновићу, уручио Патријараршке грамате.

Пастирски центар је прва терапијско – духовна установа у нашој земљи и сви људи који помоћ потребују, као и сви оне који желе и могу да помогну у раду Пастирског центра добро су дошли (контакт телефон: 011-36-13-855).

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести