ЧЕТВРТАК, 26. 9. 2024 - 14:00

Извор: ТВ ХРАМ

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак 26. септембар

На програму Телевизије Храм у четвртак 26. септембра можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

Не пропустите информативну емисију Вести из Цркве у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.


На програму ТВ Храм у 18.00 часова сваким радним даном можете погледати емисију Разговорник у којој са интересантним гостима разговорамо о разним друштвеним темама. Данашњу емисију припремила је Јана Окиљ, а гости су Ружица Рутић, драмски уметник и Весна Томић, књижевница.

У 19:20 часова погледајте прилог са одбране мастер рада Преосвећеног Епископа стобијског Г. Јакова из Македонске Православне Цркве Охридске Архиепископије на тему „Мистички и литургијски живот у делима Старца Емилијана Симонопетрита“.


У Дому Војске Србије обележен је јубилеј, 20 година постојања Друштва пријатеља Манастира Светих Архангела код Призрена и неуморног рада чланова и сарадника Друштва на очувању културно-историјског наслеђа Манастира Светих Архангела, царског Призрена, Свете косовско-метохијске земље, духовног и националног идентитета Срба на Косову и Метохији. Репортажу са догађаја можете погледати у 19.40 часова.


Из дана у дан са Патријахом Павлом у којем одговарамо на питања из свакодневног живота емитујемо у 20.10 часова.  Данашња поука гласи: "Насушна потреба за пешачењем."


У емисији Вера и здравље, коју емитујемо у 20.15 часова, гост је академик проф. др Милан Недељковић, председник Српског лекарског друштва и председник Градске општине Врачар, један од наших најугледнијих кардиолога - чија је ужа специјалност интервентна кардиологија.


Наше мало је некоме много, гласи слоган хуманитарне организације Српска солидарност која је своју крсну славу одлучила да прослави у Верском добротворном старатељству у Београду, даривајући ручак онима којима је наша помоћ најпотребнија. Прилог са догађаја погледајте у 21.10 часова

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Будите уз вашу Телевизију Храм.

Повезане вести

Најаве емисија