УТОРАК, 24. 9. 2024 - 15:14

Извор: TВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 24. септембар

На програму Телевизије Храм у уторак 24. септембра можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Не пропустите информативну емисију Вести из Цркве у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.

На програму ТВ Храм у 18.00 часова сваким радним даном можете погледати емисију Разговорник у којој са интересантним гостима разоворамо о разним друштвеним темама. Данашњу емисију припремила је водитељка Јана Окиљ, а гост је била прва жена проглашена за барда српске књижевности на трибини УКС др Зорица Арсић Мандарић. 

Из дана у дан са Патријахом Павлом у којем одговарамо на питања из свакодневног живота емитујемо у 20.10 часова.  Данашња поука гласи: «Духовни мач и духовни мир».

Уз подршку Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама представљамо Вам нови серијал путописних репортажа «Паломници», сваког другог уторка након "Вести из Цркве" у 21 час. У првој емисији ауторка Мира Лолић Мочевић нас води до најсветијег српског простора Косова и Метохије и манастира Високи Дечани. 

У 21.35 препоручујемо да погледате разговор са архимандритом Василијем Костићем који је представио књигу «Свети лекари».

Будите уз Вашу Телевизију Храм! 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија