ПОНЕДЕЉАК, 23. 9. 2024 - 15:13

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – понедељак 23. септембар

На програму Телевизије Храм у понедељак 23. септембра можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм


Са почетком у 18:00 часова, на програму Телевизије Храм, можете пратити емисију „Разговорник“ у којој је аутор, Сава Самарџић,  разговарао са Горданом Симеуновић о уметности и креативним процесима.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:12 часова. Назив нове емисије је „Бог је човеку, осим разума, даровао и дар слободе“.

Предавање проф. др Борислава Гроздића на тему „Православни поглед на рат и ратовање и српска породица“, можете погледати на програму Телевизије Храм од 20:15 часова.

Гости сутрашњег издања емисије „Живоносни источник“, коју можете погледати на нашем програму од 09:00 часова, биће Ана-Марија Симоновић и Ранко Стојиловић, уредници изложбе уприличене поводом века рада Радио Београда.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија