УТОРАК, 17. 9. 2024 - 13:48

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 17. септембар

На програму Телевизије Храм у уторак 17. септембра можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Од 18:00 часова ново издање емисије „Разговорник“, доноси вам интересантне приче и разговоре са гостима. Наиме, овог пута то су песник Данило Васојевић и Јевђа Јевђевић, управитељ задужбине Вићентија Красојевића.

Као и свакога дана, информативна емисија „Вести из Цркве“ од 20 часова пренеће најзначајније дневне догађаје из наше Свете Цркве.

Од 20:10 часова поучни серијал „Из дана у дан са Патријархом Павлом“ овога пута говори о мудрости и доброти. Будимо мудри као змије и безазлени као голубови.

„Српски дуг Христу“ од 20:15 часова доноси причу о свештеномученику Петру, митрополиту Дабробосанском. Више о његовом животу и мученичком страдању, послушајте кроз овај интересантан прилог, а затим од 21:10 часова погледајмо емисију под називом „Православна породица“ која доноси причу о породици Белоица из села Буковице код Рожаја.

Од 21:40 часова погледајте репортажу о фестивалу хришћанске културе и фестивала духовно-докуменарног филма који је 12-ог септембра  отворен у Зајечару.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм


 

Повезане вести

Најаве емисија