УТОРАК, 10. 9. 2024 - 14:13

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Уторак 10. септембар

На програму Телевизије Храм у уторак 10. септембра можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Сваким радним даном од 17:30 до 19:00 часова можете пратити нашу колажну емисију „Мозаик". Аутор данашњег издања емисије, Јана Окиљ, разговарала је са психологом Слободаном Спасићем о сектном и манипулативном понашању. Такође, имаћете прилику да чујете поуке светитеља, да уживате
у музичким нумерама и кратким причама које смо за вас припремили.

Историчар уметности Сњежана Орловић у емисији „Заволех лепоту дома твог“ са својим гостима, најзначајнијим именима из области историје уметности, историје, књижевности и музике, води нас кроз историју српске црквене уметности, а у издању које данас можете погледати од 19:30 часова бавила се темом српске црквене уметности и уматницима данас.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму од 20:00 часова.

Ново издање емисије „Из дана у дан с Патријархом Павлом“ можете погледати на програму Храм Телевизије од 20:06 часова. Назив нове емисије је „Пут ка добру је тежак, али то је пут на коме се постаје човек Божији“.

У данашњем издању емисије „Музиком кроз Немањићке задужбине“ водимо вас у манастир Рачу, задужбину краља Драгутина Немањића, саграђену у 13. веку. Поменуто издање емисије на програму Телевизије Храм од 20:56 часова.

У Народном музеју Србије отворена је изложба под називом "Од многобоштва до хришћанства: ротонда у Стојнику". Екипа Телевизије Храм посетила је изложбу а репортажу о њој можете погледати на нашем програму од 21:33 часова.

У Парохијском дому Храма Светог Саве на Врачару одржана је свечана седница скупштине Фонда дијаспора за матицу, више о овој теми у репортажи коју вам доносимо од 21:48 часова.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија