СРЕДА, 29. 5. 2024 - 13:58

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Среда, 29. мај

На програму Телевизије Храм у среду 29. маја можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

Не пропустите информативну емисију Вести из Цркве у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.

У данашњој емисији Разговорник, у 18.00 часова, гости ће бити Богдан Марковић, пчелар и Никола Поповић, дипломирани инжењер шумарства.

Нови серијал Из дана у дан са Патријархом Павлом у којем одговарамо на питања из свакодневног живота погледајте у 20.15 часова. Данашња поука «Једно је воља Божија, друго – допуштење Божије, а треће наша - слобода»

Поводом прославе светих мученика Сурдуличких и сто година од освећења Спомен-костурнице у Сурдулици, једном од највећих стратишта у Првом светском рату, Његова Светост Патријарх српски Господин Порфирије служио је свету архијерејску Литургију уз саслужење више архијереја и том приликом се обратио сабранима беседом коју у целости можете послушати у 20.15 часова

Његово Преосвештенство Епископ новобрдски господин Иларион присуствовао је свечаној академији у Шестој београдској гимназији, коју су организовали наставници и ђаци поводом "Дана патријарха Павла". Репортажу са овог догађаја можете погледати у 20.20 часова.

Нову епизоду емисије Бит погледајте у 20.30 часова.

Гост новог издања Врлинослова аутора Слободана Стојковића био је Његово Преосвештенство Епископ хумски г. Јован, викарни Епископ Преосвећеног Епископа диселдорфског и немачког г. Григорија са којим смо разговарали о животним поукама из православне перспективе и о чињењу добрих дела. Епископ Јован је светоотачким приказом појаснио шта значи чинити добра дела Господа ради и у ком су узајамном односу добра дела, смирење и гордост на путу спасења. Ово издање Врлинослова премијерено можете погледати у 21.15 часова.

Будите уз Вашу Телевизију Храм!

Повезане вести

Најаве емисија