ЧЕТВРТАК, 16. 5. 2024 - 13:08

Извор: TВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Четвртак 16. мај

На програму Телевизије Храм у четвртак 16. маја можете погледати бројне интересантне садржаје од којих издвајамо следеће:

ТВ Храм

Не пропустите информативну емисију Вести из Цркве у 20.00, 21.00 и 22.00 часа.

У 18.00 часова у емисији Разговорик гост ће бити Братислав Прокић, диригент Певачког друштва „Преображење“

Поводом обележавања Дана сећања на жртве Прихватног Логора Земун у Удружењу новинара Србије одржана је конференција за медије. На конференцији су проф. др Богољуб Шијаковић, филозоф, проф. др Слободан Антонић, социолог, др Немања Девић, историчар и проф. др Дарко Ђого, теолог представили програм овогодишњег молитвено – комеморативног сабрања које ће се одржати у суботу 18. маја. Репортажу са конференције за новинаре погледајте у 19.05 часова.

Нови серијал Из дана у дан са Патријархом Павлом у којем одговарамо на питања из свакодневног живота погледајте у 20.10 часова. Данашња поука „Сваку своју мисао, свако своје осећање и дело везати за Бога“

Препоручујемо да погледате нову епизоду емисије Векови у 20.15 часова. Tема емисије Ђурђевдан у Призрену

 Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије присуствовао је говору  о ”Ревизији историјских чињеница и отпору слободарских народа” који је  одржао председник Републике Србије Александар Вучић у Руском дому. Говор у целости можете погледати у 20.35 часова.

У 21.10 часова не пропустите Мисионарска писма Светог Владике Николаја Велимировића, емитоваћемо 236. писмо младом свештенику: О највећем друштву

У 21.15 погледајте нову епизоду емисије Разгледница из Америке.

Будите уз Вашу Телевизију Храм! 

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Најаве емисија