ПЕТАК, 22. 3. 2024 - 16:05

Извор: ТВ Храм

Издвајамо из програма Телевизије Храм – Петак 22. март

Од 17:00 часова, на програму Телевизије Храм можете пратити уживо пренос акатиста Пресветој Богородици са малим повечерјем, који ће се служити у храму Светог Саве на Врачару.

ТВ Храм

Емисију Разговорник премијерно можете погледати на програму Телевизије Храм од 18:30 часова. Гост новог издања разговорника је писац Наташа Бабеу и Дејан Трифуновић, уметнички руководилац „КУД Станко Пауновић“.

Информативну емисију „Вести из Цркве“ у којој вам доносимо дневни преглед најзначајнијих догађаја из наше Свете Цркве, можете погледати на нашем програму у 20 часова.

У 20:10 часова, на Телевизији Храм, можете погледати прилог «Из дана у дан са Патријархом Павлом» који нам овог пута доноси причу о томе како живети православно у данашње време и шта је потребно за наше спасење.

Емисија «Српски дуг Христу, овог пута доноси нам причу о Светим Патријарсима Спиридону и Јефрему. Премијерно је можете погледати на програму Телевизије Храм у 20:17 часова.

У 20:30 часова можете погледати емисију «Сабрани у расејању» која нас овог пута води на светосавски бал у Лондону, где је присуство увеличао Његово Високопреосвештенство Митрополит црногорско-приморски г. Јоаникије.

Мисионарска писма Светог Владике Николаја можете погледати у 21.10 часова. овог пута, поучно писмо Владике Николаја упућено је «фабриканту четака С.С. – О празнини душе» где се кроз пример једног човека сви учимо ка чему треба да тежимо у животу и шта су то заправо праве вредности.

У 21.15 часова погледајте филм „НАТО агресија 1999 – Кошаре“, у режији историчара Ђорђа Бојанића и ђакона Дејана Јовановића.

ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм
ТВ Храм

Повезане вести

Вести